tilbage
Hent billede
Af Bent Christensen (f. 1941) (2008)
Detaljer
Type:
Bog
Format:
illustreret i farver
Sprog:
dansk
Emne:
Opstilling:
64.101 (Madkultur)
ISBN nr.:
9788711430712
Udgave:
1. udgave, 1. oplag (2008)
Omfang:
287 sider
Forlag:
Lindhardt & Ringhof
Målgruppe:
alment niveau, voksenmaterialer
Anmeldelse
Anmeldelse af: Gastronomien i Danmark
af Søren Frank
Berlingske tidende, 2008-12-07, 0106-4223, Sektion 4, s. 17Anmeldelse af: Gastronomien i Danmark
af Ole Troelsø
Børsen, 2008-11-07, 0105-0729, Weekend, s. 4-5Anmeldelse af: Gastronomien i Danmark
af Niels Lillelund
Jyllands-posten, 2008-11-06, 0109-1182, Sektion 1 (østudgave), s. 19Anmeldelse af: Gastronomien i Danmark
af Dorte Remar
Kristeligt dagblad, 2009-01-16, 0904-6054, Liv&Sjæl, s. 12Lektørudtalelse
2008
Conni Boll Christensen
Coffee table-opslagsbog om begivenheder, restauranter og personer, der siden 2. verdenskrig har sat dansk gastronomi på verdenskortet. For branchefolk og særligt interesserede