Andrej Kurkov besøger Odense Hovedbibliotek | Odense Bibliotekerne

Andrej Kurkov besøger Odense Hovedbibliotek

Foto: Andrej Kurkov

Har du også svært ved at forstå omfanget af den russiske invasion af Ukraine? Og vil du gerne høre mere om det fra nogen, der har oplevet krigen indefra? Så kig forbi Hovedbiblioteket tirsdag d. 3. maj, når vi får besøg af en af Ukraines store forfattere, Andrej Kurkov.


Det er en signifikant ukrainsk forfatter og debattør, som besøger biblioteket den 3. maj. Den ukrainske forfatter Andrej Kurkov er nemlig en af Ukraines største nulevende forfattere, og oversat til mere end 30 sprog. Udover sine litterære bedrifter er Andrej Kurkov en af Ukraines mest fremtrædende stemmer i europæiske og amerikanske medier, hvor han er en flittig kommentator af den politiske udvikling i Ukraine og senest Ruslands invasion i Ukraine.

Andrej Kurkov bor med sin familie i Kijev, men blev på grund af krigen tvunget til at forlade sit hjem og slå sig ned i den vestukrainske by Uzghorod, nær grænsen til Slovakiet.

Odense Hovedbibliotek har inviteret Andrej Kurkov til en samtale om situationen i Ukraine og hans forfatterskab. Vil du ikke gå glip af en helt særlig aften på Odense Hovedbibliotek? Så find dine billetter lige her



Af: chgem

Udgivet: Torsdag 21. april 2022 • Opdateret: Torsdag 21. april 2022

Spar strøm og CO2

Når du bruger vores hjemmeside, kan du mindske strømforbrug og dermed CO2-udledning ved at gøre to ting:

  1. Vælg "Brug mørke farver": Nogle skærme bruger mindre strøm, når de viser mørk baggrund.
  2. "Skjul medier" (billeder og video): Hvis du undlader at indlæse billeder og videoer, sparer du strøm, da mere datatrafik er lig med mere strøm.

Du kan altid ændre indstillingerne igen 😉

Se mere om bibliotekets arbejde med FN's 17 verdensmål

Brug mørke farver
Skjul medier