tilbage
Thomas Pasfall - årets kok 2000
__
__
(2000)
Kogebog med opskrifter fra menuen på Munkebo Kro, der ejes af Thomas og Annesofie Pasfall
Detaljer
Type:
Bog
Format:
illustreret i farver
Sprog:
dansk
Opstilling:
64.1 (Madlavning)
Bidrag af::
ISBN nr.:
87-7794-515-8
Udgave:
1. udgave, 1. oplag
Omfang:
48 sider
Forlag:
Dafolo
Målgruppe:
alment niveau, voksenmaterialer
Anmeldelse
Lektørudtalelse
2001
Birgit Sloth
Thomas Pasfall blev kåret som årets kok ved de danske mesterskaber for professionelle kokke i Herning i februar 2000. Udnævnelsen er baggrunden for dette hæfte, der mest er en hyldest af kokken og en reklame for hans restaurant. Bogen indeholder opskrifterne på den menu, han blev valgt til årets kok for, samt konkurrencebetingelserne. To afsnit om henholdsvis vin og råvarer er rene selvfølgeligheder. Hertil kommer opskrifter på otte menuer og tre frokostretter. Opskrifterne viser kokkens kreativitet og kan inspirere den gastronomisk interesserede, men ellers er der ikke lagt op til at gå i gang derhjemme. Hovedparten af bogen udgøres af meget smukke fotografier fra det nordfynske landskab, Munkebo kro ude og inde samt anretninger af de færdige retter. Flot ser det ud, så bogen er en glimrende appetitvækker, men ikke særlig biblioteksrelevant